JAMES BROWN - Universal Masters Collection

Kód produktu: AD563
Cena bez DPH: 98,35 Kč
Cena s DPH: 119,00 Kč
Počet kusů skladem: 0
Dostupnost: Na vyžádání

Výběrovka praotce funku Jamese Browna od vydavatelství Universal.

Track Listings
1. I Got You (I Feel Good)
2. Papa's Got A Brand New Bag
3. Soul Power, Part 1
4. Night Train
5. It's A Man's Man's Man's World
6. Cold Sweat
7. America Is My Home, Part 1
8. Prisoner Of Love
9. Ain't That A Groove, Part 1
10. Try Me
11. Get On The Good Foot, Part 1
12. Get Up (I Feel Like Being A) Sex Machine, Part 1+2
13. Get Up Offa That Thing
14. Honky Tonk
15. I'll Go Crazy
16. Regrets
17. She's The One
18. Give It Up Or Turn It Loose