Kód produktu: AD3763
Cena bez DPH: 0,00 Kč
Cena s DPH: 0,00 Kč
Počet kusů skladem: 0
Dostupnost: Na vyžádání

Motörhead ‎– Clean Your Clock
Label: UDR ‎– UDR062P52, Motörhead Music ‎– UDR062P52
Format: 2 × Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Picture Disc
Country: Europe
Released: 22 Apr 2017
Style: Rock & Roll

A1 Bomber
A2 Stay Clean
A3 Metropolis
A4 When The Sky Comes Looking For You
A5 Over The Top
B1 Guitar Solo
B2 The Chase Is Better Than The Catch
B3 Lost Woman Blues
B4 Rock It
C1 Orgasmatron
C2 Doctor Rock
C3 Just 'Cos You Got The Power
D1 No Class
D2 Ace Of Spades
D3 Whorehouse Blues
D4 Overkill

Drums – Mikkey Dee
Guitar – Phil Campbell
Vocals, Bass – Lemmy Kilmister

2017 Record Store Day Limited Edition (5,000 copies) Double Album, Gatefold Sleve, Picture Disc