Various ‎– All By Myself Part 1 /VYPRODÁNO/

Kód produktu: AD1742
Cena bez DPH: 0,00 Kč
Cena s DPH: 0,00 Kč
Počet kusů skladem: 0
Dostupnost: Na vyžádání

Various ‎– All By Myself Part 1
Label: K-Tel ‎– NE 1273
Format: Vinyl, LP, Album, Compilation
Country: UK
Released: 1984
Style: Vocal, Ballad

A1 –Eric Carmen - All By Myself
A2 –Elton John - I Guess That's Why They Call It The Blues
A3 –Cyndi Lauper - Time After Time
A4 –Leo Sayer - Orchard Road
A5 –Nick Heyward - Blue Hat For A Blue Day
A6 –Jennifer Warnes - Right Time Of The Night
A7 –Jim Capaldi - Love Hurts
B1 –Randy Vanwarmer - Just When I Need You Most
B2 –Dr.Hook - Years From Now
B3 –James Taylor - Up On The Roof
Written-By – Goffin And King
B4 –Melissa Manchester - Midnight Blue
B5 –Commodores - Still
B6 –Long John Baldry - Let The Heartaches Begin
B7 –Gladys Knight & The Pips - Help Me Make It Through The Night

LP condition: Very Good